Hållbar marknadskommunikation för etablerade företag!

Kontakta oss

Här når du oss

Uppdatering (2017-02-17):
Vi har nu gjort de justeringar på servern som Microsoft ”kräver” dock kan det fortfarande vara kunder som upplever att deras mejl hamnar i mottagarens Skräpmapp. för att komma till rätta med det så behöver mottagaren markera mejlet som ”inte Skräp” och det kan behöva göras ett par tre gånger innan mottagarens server förstår/har lärt sig att mejlet inte är skräp. Dessutom kan mottagaren markera mejlet som ”Spärra ej avsändaren” genom att högerklicka på mejlet och välja det alternativet.
Vi rekommenderar fortfarande att skicka mejl med Läskvitto i de fall man är osäker på mottagarens serverinställning.


Pga. av förändringar i Microsofts skräpposthantering finns det risk att mejl från våra servrar inte når mottagare som använder Office365, som är en Microsoft-tjänst. Det betyder att mejlen hamnar i mottagarnas skräppostmappar trots att det inte är skräppost. Våra tekniker jobbar på att hitta en lösning på detta och vi hoppas att det ska vara löst inom en snart framtid.

Vad du kan göra under tiden är att skicka dina mejl med läskvitto så du ser när mottagaren har läst ditt mejl. Och har du då inte fått Läsbekräftelse-mejlet inom ett par dar så kontakta mottagaren av ditt mejl och be dom titta i sin Skräpmapp.

Prenumerera på vårt Info-brev

Prenumerera på vårt Info-brev

Skriv upp dig på vår lista för att få senaste nytt och uppdateringar från vårt team.

Din prenumeration är nu aktiv!