Hållbar marknadskommunikation för etablerade företag!

Kontakta oss

Här når du oss

IMG 4410 trosaan

Designstugan startades av mig (Kattis) 1999 i New Jersey, USA, och våren 2002 flyttade jag och verksamheten hem till skärgårdsstaden Trosa och Sverige. Gedigen kunskap finns inom både formgivning och webb. Flera års studier i USA ledde till certifiering inom grafisk formgivning och webbutveckling. Kunskaper som nu också har givit över 20 års praktisk erfarenhet.

Ambitionen är att alltid kunna få nöjda kunder. För att kunna uppnå det, så arbetar vi med att se på kundens behov och utifrån det ge en verksamhetsanpassad webbdesign, grafisk design och/eller marknadsplan.

Vi har även ett stort nätverk av kunskap runt oss, både i Sverige och utomlands och samarbetar med lokala och nationella företag för att kunna erbjuda kunderna den bästa servicen. Samarbetspartner är bl.a. Loopia AB, då de erbjuder domänregistrering och bra och säker serverhantering.

Mellan 2008-2019 drev vi eget webbhotell men nu har vi återgått till kärnverksamheten och låter våra samarbetspartner sköta det mer tekniska. Andra samarbeten vi har är med olika tryckerier som erbjuder högkvalitativt tryck.

Välkommen att kontakta oss om stort och smått – inget jobb är för litet!