Designstugan startades av mig (Kattis) 1999 i New Jersey, USA, och våren 2002 flyttade jag och verksamheten hem till skärgårdsstaden Trosa och Sverige. Gedigen kunskap finns inom både formgivning och webb. Flera års studier i USA ledde till certifiering inom grafisk formgivning och webbutveckling. Kunskaper som nu också har givit mångårig praktisk erfarenhet.

Ambitionen är att alltid kunna få nöjda kunder. För att kunna uppnå det, så arbetar vi med att se på kundens behov och utifrån det ge er en verksamhetsanpassad webbdesign, grafisk design och/eller marknadsplan.

Vi har ett stort nätverk av kunskap runt oss, både i Sverige och utomlands och samarbetar med lokala och nationella företag för att kunna erbjuda kunderna den bästa servicen. Samarbetspartner är bl.a. Crystone AB, då de erbjuder domänregistrering och serverhantering, men även Miss Hosting. Sedan hösten 2008 erbjuder Designstugan även egna webbhotellstjänster. Andra samarbeten vi har är Vitt Grafiska som erbjuder högkvalitativa trycksaker.

Välkommen att kontakta oss om stort och smått – inget jobb är för litet!