Hållbar marknadskommunikation för etablerade företag!

Kontakta oss

Här når du oss

På grund av ökade bedrägerier över internet samt internetattacker har det lett till utökade krav på säker kommunikation. Därför kräver nu fler och fler sökmotorer och webbläsare (t.ex. Chrome, Internet Explorer, Firefox) att webbplatser stödjer krypterad kommunikation. Dvs. att all kommunikation mellan besökare och webbplatser sker över en krypterad kanal för att försvåra för utomstående att lyssna på trafiken alternativt utge sig för att vara någon annan. För att säkra en krypterad kommunikation används ett certifikat som är kopplat till domänen och webbplatsen. Det säkrar också att ingen obehörig kan styra om kommunikationen till en annan webbplats med syfte att lura besökare att uppge känslig information.

Därför premierar också exv. Googles sökmotor webbplatser som erbjuder säker kommunikation och många webbläsare  blockerar också Cookies om kommunikationen inte är säker.

Vi jobbar aktivt med våra kunder för att säkerställa att deras webbplatser följer nya standarden fullt ut.

Prenumerera på vårt Info-brev

Prenumerera på vårt Info-brev

Skriv upp dig på vår lista för att få senaste nytt och uppdateringar från vårt team.

Din prenumeration är nu aktiv!