Hållbar marknadskommunikation för etablerade företag!

Kontakta oss

Här når du oss

Under torsdagskvällen gjordes ett stort utskick till domänägare där avsändaren uppgav sig för att vara Loopia. Utskicket kommer INTE från Loopia utan är ett phishing-mail i syfte att lura mottagaren på dennes inloggningsuppgifter. Utskicket är väldigt likt det legitima utskick som görs i samband med att en domän registreras/byter ägare och man ombes verifiera sin e-postadress. När utskicket sker från Loopia räcker det med att klicka på länken likt andra verifieringsutskick. I detta falsk utskick vill man att den som klickar även ska logga in på sidan https://webb-mail.loopia.pro vilket givetvis inte är Loopias webbmail.

Så var uppmärksamma på vad ni får för mejl och tveka inte att höra av er om ni är känner er osäkra.

Du kan se hur utskicket ser ut på bilden nedan.

loopia spam
Prenumerera på vårt Info-brev

Prenumerera på vårt Info-brev

Skriv upp dig på vår lista för att få senaste nytt och uppdateringar från vårt team.

Din prenumeration är nu aktiv!