Hållbar marknadskommunikation för etablerade företag!

Kontakta oss

Här når du oss

E-postinställningar allmänt

Hur lägger jag upp min e-postadress i min dator?

För att lägga upp din mejl i exempelvis Outlook eller Mac Mail behöver du uppgifterna nedan:

*IMAP-konto: Server för inkommande e-post: mail.designstugan.se port: 143 Server för utgående e-post: smtp.designstugan.se port: 587
*POP3-konto: Server för inkommande e-post: mail.designstugan.se port: 110 Server för utgående e-post: smtp. designstugan.se port: 587

Användarnamnet är din e-postadress som du har fått, och Lösenordet är det lösenord du fått mejlat till dig ifrån Designstugan.

Din webmail kan du nå via https://webmail.designstugan.com, men vi rekommenderar dig att lägga upp mejlen i ett mejlprogram då webmailen främst är till för att läsa mejlen om man är på resande fot.

*IMAP = Om du använder dig utav IMAP-protokollet så kommer alla e-postmeddelanden sparas på servern och inte laddas hem på din dator. Vi har alltså en sparad kopia på vår server oavsett vad som händer med din dator.

*POP3 = Om du använder dig utav POP3 protokollet så kommer alla e-postmeddelanden att laddas ner från servern och raderas ifrån servern, vi rekommenderar därför att du använder dig av IMAP så att meilen även sparas på vår server om olyckan skulle vara framme och din meil försvinner ifrån din egen dator.

<— tillbaka till Guider